Cautare

5481 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bihor educatori" (2.80 secunde)
Seful Guvernului refuza, Comisia speciala de retrocedare se eschiveaza, iar deputatul PRM Bihor Paul Magheru a ramas fara raspuns la cele trei interpelari adresate premierului Calin Popescu-Tariceanu pe tema imobilelor retrocedabile din municipiul Oradea si judet catre cultele religioase si minoritatile nationale.
PNL a lansat de ieri in judetul Bihor campania "Coalitie impotriva coruptiei" prin care isi propune sa identifice, cu ajutorul cetatenilor, informatii privitoare la cazurile de coruptie din judet.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 21 aprilie 2014, in Parcul Cismigiu, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... La stand ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Craciun ce se desfasoara in aceasta luna in centrul Bucurestiului, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... La stand, la vanzare, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
S-a dat bine palinca de toate felurile!", ne-a spus Gabriel Pescleve, de la standul lui Florin Chise din Bihor. La stand, in aceasta perioada, ii gasiti pe Angela si Gabriel Pescleve, nepotii lui Florin Chise din Bihor.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Paste organizat pana pe 27 decembrie inclusiv, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... Palinca de Bihor este apreciata si de strainii care vin la acest targ traditional.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului traditional organizat inclusiv astazi, cu palinca de mere, de caise si palinca de pruna. ... Palinca de Bihor este apreciata si de strainii care vin la acest targ traditional.
In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului.
Protocolul a fost semnat ieri, la sediul PD, de Dorin Corches, presedinte al Organizatiei de Studenti a Partidului Democrat, filiala Bihor, si Debreczeni Alexandru, presedintele Uniunii Studentilor Maghiari din judetul Bihor.
Sedinta Consiliului Judetean Bihor de ieri, a demonstrat, din nou, ca aici lucrurile merg "ca unse". ... Cei doi au fost contracarati de mai-marele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru sustinand ca este nevoie de acesti bani si ca a fost stabilita o destinatie pentru ei.
De ce ne-a fost frica nu am scapat, sambata, FC Bihor dand pe mere tot ce a luat pe pere.
Cu exceptia democratilor bihoreni care au privit buimaci la suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, reprezentantii partidelor politice din Bihor, participanti directi la acest act istoric, sunt gata sa parieze pe refuzul sefului statului de a-si da demisia, asa cum a anuntat, in urma cu doua zile.
PSD Bihor a primit aproximativ zece mii de exemplare dintr-o publicatie speciala anti-Basescu, tiparita la comanda si pe cheltuiala conducerii centrale a partidului, dar pe care reprezentantii organizatiei au decis sa n-o distribuie deoarece nu este marcata conform legii.
"Cine nu voteaza nu conteaza", pare sa fie noul slogan al PD Bihor.
Proiectul votului uninominal pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, intr-un singur tur de scrutin, nu este pe placul tuturor partidelor politice din Bihor.
Vicele Alexandru Retegan sustine la randul sau ca pana la alegerea noului Birou Executiv al PSD Bihor mai este cale lunga. ... Vor fi multe candidaturi si cu siguranta in urmatoarea perioada in PSD Bihor vor fi schimbari majore", a declarat Alexandru Retegan.
Din Bihor au fost validate candidaturile a opt dintre cei 13 parlamentari cat urmeaza a fi alesi in judet.
Scos in afara vietii politice a PSD Bihor, fostul presedinte Mihai Bar a gasit solutia optima de a reintra in carti.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si Cristian Diaconescu, politicianul pesedist insarcinat cu supravegherea activitatii filialei Bihor in urma "dizolvarii" vechii conduceri a acesteia, l-au pus la respect pe Mihai Bar.
Dupa ce, in urma cu cateva zile, reprezentantii PDL Bihor sustineau ca, in mod ilegal, contracandidatii lor din PNL si cei din UDMR s-au impartit colegiile, creandu-si prin acest lucru un avantaj, mai nou, acestia au ajuns la concluzia ca alegerile uninominale vor fi o loterie.
google-analytics.com